KIŠA STIGLA U BEOGRAD! Najnovija najava RHMZ, evo gde se premeštaju pljuskovi i grmljavina

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2023, 08:33

KIŠA STIGLA U BEOGRAD! Najnovija najava RHMZ, evo gde se premeštaju pljuskovi i grmljavina

Prema vremenskoj prognozi, danas će biti svežije u odnosu na prethodni period.

Oblačnost sa područja Bačke, Srema, zapadne i jugozapadne Srbije premeštaće se ka istoku uslovljavajući kišu i pljuskove sa grmljavinom, a lokalno i pojačan vetar i veću količinu padavina od 10 do 20 mm za kratko vreme.

Takođe, na području istočne Srbije, Braničevskog okruga i juga Banata i u naredna dva sata očekuje se izolovana pojava pljuskova sa grmljavinom - najavljuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << RHMZ.

Na području Beograda u naredna dva sata kiša i pljuskovi sa grmljavinom, navodi RHMZ u najavi koju je izdao u 7.30 sati s tim da je kiša u Beogradu već počela da pada.

Prema vremenskoj prognozi, danas će biti svežije u odnosu na prethodni period sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, koji će posle podne i uveče u centraloj, južnoj i istočnoj Srbiji ponegde biti i intenzivniji uz pojavu grada i olujnog vetra u zoni pljuskova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.