KIŠA NAPRAVILA HAOS! Srušila se ZGRADA u centru grada kao kula od karata, strahuje se od najgoreg!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 11:06

KIŠA NAPRAVILA HAOS! Srušila se ZGRADA u centru grada kao kula od karata, strahuje se od najgoreg!

Zastrašujuća scena

Trospratna zgrada srušila se u noći između petka i subote u centru Tuluza, a vatrogarci su pretraživali ruševine, kako bi se uverili da nijedna žrtva nije ostala zarobljena.

- Specijalisti za pretragu ruševina i jedinica za pse trenutno obezbeđuju lokaciju i traže moguće žrtve - navodi se u saopštenju vatrogasne i spasilačke službe Gornje Garone (SDIS), preneo je Figaro.

Do rušenja zgrade došlo je posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jake kiše, a na licu mesta, pedesetak vatrogasaca pregledalo je ruševine trospratnice. Stanari devet stanova i dva preduzeća u zgradi evakuisani su u utorak nakon prvog "urušavanja unutrašnjeg zida", saopštio je SDIS.

Nakon toga, stručnjaci za rizike otkrili su "značajnu pukotinu", navodi se u saopštenju.

- Jutros rano evakuisano je dvadeset šest ljudi iz obližnjih zgrada, jer je urušavanje oslabilo susedne zgrade. O njima se pobrinula gradska većnica Tuluza koja ih je privremeno smestila u jednu fiskulturnu salu - piše u saopštenju.

Izvor: Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.