KIŠA METAKA U GLAVNOM GRADU: Novi Beograd u strahu od alkoholisanog manijaka, policija pronašla ORUŽJE i MUNICIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 23:10

KIŠA METAKA U GLAVNOM GRADU: Novi Beograd u strahu od alkoholisanog manijaka, policija pronašla ORUŽJE i MUNICIJU

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu sumnja da bi osumnjičeni mogao da ponovi krivično delo ako se nađe na slobodi.

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv muškarca (35) zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja eksplozivnih materija.

Osumnjičenom se na teret stavlja da je 15. decembra 2023. godine u Novom Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u alkoholisanom stanju, u dvorištu kuće, ispalio više hitaca u vazduh, kao i da je u svojoj kući držao municiju i delove oružja - dva metka kalibra 7,65 milimetara i jedan okvir u kome su se nalazili meci.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je da se okrivljenom produži pritvor s obzirom da postoji osobite okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni u slučaju boravka na slobodi u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Za krivična dela koja se njemu stavljaju na teret, propisane su zatvorske i novčana kazne.

Izvor: Srbija Danas/Politika/Autor: Miroslava Derikonjić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Suprug žene ubijene u Novom Sadu biće saslušan u svojstvu osumnjičenog

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Mar.2024, 10:30

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu saopštilo je da će T. N. (1969) iz Novog Sada, suprug pokojne T. G. (1971) iz tog grada, koja je 11. marta lišena života u porodičnoj kući, biti saslušan u svojstvu osumnjičenog zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.