KFOR I VOJSKA SRBIJE U AKCIJI! Zajednička patrola na administrativnoj liniji

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2020, 17:59

KFOR I VOJSKA SRBIJE U AKCIJI! Zajednička patrola na administrativnoj liniji

Patrola je sprovedena juče oko 17:20 časova u blizini sela Hodonovce

Pripadnici KFOR-a iz Regionalne komande Istok sproveli su sinhronizovanu patrolu sa kolegama iz Vojske Srbije na administrativnoj liniji.

, u opštini Kamenica, saopštila je danas ta misija.

U saopštenju se podseća da KFOR i Vojske Srbije od 2008. godine rutinski sprovode sinhronizovane patrole duž administrativne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << linije, kako bi se osigurala bezbednost.

Dodaje se da KFOR sprovodi i zajedničke patrole sa kosovskim bezbednosnim organizacijama u blizini administrativne linije, kao i da ta misija sarađuje sa kosovskim bezbednosnim organizacijama na teritoriji cele pokrajine i sa Vojskom Srbije na administrativnoj liniji, u skladu sa svojim mandatom shodno rezoluciji 1244 Saveta Bezbednosti Ujedinjenih nacija i Vojnotehničkog sporazuma.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.