KEJT MIDLTON IMA NEIZLEČIVU BOLEST? Nakon opasne operacije stomaka spekuliše se o OVE DVE BOLJKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 21:58

KEJT MIDLTON IMA NEIZLEČIVU BOLEST? Nakon opasne operacije stomaka spekuliše se o OVE DVE BOLJKE

Kancer ii Kronova bolest.

Prošlo je nešto više od mesec dana otkako je princeza Kejt Midlton podvrgnuta delikatnoj operaciji stomaka, zbog koje se povukla iz javnog života.

Od tog trenutka do danas mnogo je teorija po pitanju njenog zdravstvenog stanja. Dodatnu zainteresovanost za zdravstveno stanje Kejt Midlton pokrenula je i činjenica da britanska kraljevska porodica o tome ne daje nikakve izjave, i da ništa ne komentariše. Jasno je da to samo otvara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vrata brojnim nagađanjima i spekulacijama.

Od nagađanja da je u pitanju dijagnoza raka, koja je demantovana, stiglo se do dijagnoze Kronove bolesti. Kako mnogi "teoretičari" navode, Kronova bolest može biti objašnjenje za duži oporavak princeze Kejt. Ipak, i dalje nema zvanične potvrde od kraljevske porodice, navode strani mediji.

Britanski mediji pišu i o tome da je Megan Markl pozvala Kejt Midlton, kako bi joj stavila do znanja da ima njenu podršku i da je tu za nju.

Izvor: Srbija Danas/B92/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.