KBC BEŽANIJSKA KOSA IZAŠLA IZ KOVID SISTEMA: Bolnica radi regularno, primaju se i hitni slučajevi

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2021, 16:30

KBC BEŽANIJSKA KOSA IZAŠLA IZ KOVID SISTEMA: Bolnica radi regularno, primaju se i hitni slučajevi

Kliničko-bolnički centar Bežanijska kosa od danas je ponovo u nonkovid sistemu, potvrđeno je u toj zdravstvenoj ustanovi

Direktorka Marija Zdravković navela je da ta bolnica dežura jutros od 7.00 i da su imali prijem pacijenata sa akutnim infarktom, srčanim popuštanjem, prelomima, povredama, pa čak i jednog pacijenta koga je ujela zmija.

U pisanoj izjavi kaže i da su od jutros imali hitne operacije.

KBC Bežanijska kosa dva puta je bila u kovid sistemu, prvi put od 23. juna do 10. februara i ponovo od 22. marta do danas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KBC "Bežanijska kosa" izašao iz kovid režima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Maj.2021

Kliničko-bolnički centar Bežanijska kosa od danas je ponovo u nonkovid sistemu, potvrđeno je Tanjugu u toj zdravstvenoj ustanovi...Direktorka Marija Zdravković navela je da ta bolnica dežura jutros od 7.00 i da su imali prijem pacijenata sa akutnim infarktom, srčanim popuštanjem, prelomima, povredama,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.