KATARINU DEČKO POLIO BENZINOM, PA JE ZAPALIO: Danima se borila za život, a onda umrla u agoniji

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023, 19:00

KATARINU DEČKO POLIO BENZINOM, PA JE ZAPALIO: Danima se borila za život, a onda umrla u agoniji

Katarina je umrla nakon šest dana agonije u bolnici.

Katarina Gomez (18) hitno je prebačena u bolnicu sa opekotinama na više od 60 odsto tela, nakon što ju je napao bivši dečko.

Mlada Peruanka je umrla nakon šest dana agonije u bolnici.

- Borila se da preživi, ali nažalost stepen fizičkog oštećenja nije dozvolio lekarima da joj spasu život i obavešteni smo o njenoj smrti -  objavila je ministarka Nensi Tolentino na televiziji. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Prema navodima policije, počinitelj ovog ubistva je 19-godišnji Venecuelanac, koji je pobegao pošto je polio Gomez benzinom pre nego što ju je zapalio, u blizini Trga Drugi maj u centru Lime.

Mlada žena je nekoliko dana ranije odlučila da prekine njihovu vezu.

Tolentino se požalila da je nalog za hapšenje osumnjičenog izdat tek u četvrtak 23. marta, pet dana nakon fatalnog napada.

- Policija mi je obećala da će učiniti sve da ga pronađe - dodala je ona.

Ministarka za žene i ugroženo stanovništvo pozvala je žene da u slučajevima raskida „ne pristanu da se same sastanu sa bivšim partnerom".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.