Ulovili šarana od 61 kilograma samo uz pomoć štapa i udice

Izvor: Blic, 21.Okt.2013, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulovili šarana od 61 kilograma samo uz pomoć štapa i udice

Dva britanska pecaroša su na Tajlandu uhvatili šarana, koji bi mogao da im obezbedi titulu vlasnika svetskog rekorda u pecanju.

Kitu Vilijamsu i Stjuartu Gilijamu se posrećilo da na Kitov 56. rođendan, nakon 25 minuta borbe ulove na udicu šarana od 61 kilogram.

Dvojac sada čeka potvrdu udruženja "International Game Fish Association" iz Amerike da su srušili raniji rekord iz 2004. godine.

Za svetski rekord potrebno je da ribar uhvati ribu sam uz pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << štapa sa koloturom, a vaga mora imati prethodni sertifikat. Takođe se meri i dužina i obim ribe, a za postavljanje novog rekorda potrebni su i nezavisni svedoci, kao i overena izjava pecaroša da je pošteno uhvatio ribu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ulovili šarana od 61 kilograma samo uz pomoć štapa i udice

Izvor: Dzungla.org, 21.Okt.2013

Dva britanska pecaroša su na Tajlandu uhvatili šarana, koji bi mogao da im obezbedi titulu vlasnika svetskog rekorda u pecanju.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Ulovili šarana od 61 kilograma samo uz pomoć štapa i udice

Izvor: Cafe.ba, 22.Okt.2013, 11:04

Dva britanska pecaroša su na Tajlandu uhvatili šarana, koji bi mogao da im obezbijedi titulu vlasnika svjetskog rekorda u pecanju.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.