KAO NARODI IMAMO BRATSKE ODNOSE Vučić objavio snimak nakon susreta sa Pendarovskim (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 20:13

"KAO NARODI IMAMO BRATSKE ODNOSE" Vučić objavio snimak nakon susreta sa Pendarovskim (VIDEO)

Pendarovski je zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na njegovom ličnom zalaganju da Severna Makedonija svoj najveći državni praznik slavi na mestu na kojem je formirana.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, danas je u Prohoru Pčinjskom ugostio predsednika Severne Makedonije, Steva Pendarovskog, a sada je srpski lider objavio snimak susreta na svom zvaničnom Instagram profilu.

A post shared by Александар Вучић (@avucic)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Potvrdili smo izuzetne odnose koji postoje između Republike Srbije i Severne Makedonije. Nemam nikakav problem da kažem da smo mi ne samo prijatelji, već da verujem da kao narodi imamo bratske odnose i da će se ti odnosi i dalje razvijati - stoji u objavi predsednika Srbije.

Podsetimo, dvojica predsednika najpre su obišli manastir Sveti Prohor Pčinjski, a zatim su održali zajednički sastanak, nakon kog su poručili da su ovom posetom potvrđeni izuzetni odnosi koji postoje između dve zemlje.

Pendarovski je zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na njegovom ličnom zalaganju da Severna Makedonija svoj najveći državni praznik slavi na mestu na kojem je formirana, kao i na tome što on lično ove godine predvodi srpsku delegaciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.