KAO DA JE PAO SA MARSA! Džonić ne priznaje ubistvo Đokića - evo kako se ponaša u Tužilaštvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2021, 20:40

KAO DA JE PAO SA MARSA! Džonić ne priznaje ubistvo Đokića - evo kako se ponaša u Tužilaštvu

Glavnoosumnjiceni za ubistvo porodice Đokic bivši vatrogasac Goran Džonić trenutno u VJT Niš daje iskaz pred tužiocem.

Iako su svi očekivali da će rođak ubijene porodice konačno priznati da je on izvršilac, to se nije dogodilo u prvom delu njegovog saslušanja. Inače, ovo je četvrti iskaz Gorana Džonića i svaki se razlikovao od prethodnog.

- Okrivljeni Džonić je pogubljen i ponaša se kao da je pao sa marsa. Govori nepovezano i mumla. Videćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta će do kraja večeri reći - otkrio je izvor Republike iz istrage.

Podsećamo, Džonić je priveden nešto pre 16 sati na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Nišu.

Džonić, koji je osumnjičen da je brutalno ubio svoje rođake, Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić iz Aleksinca kako bi im ukrao novac koji im se nalazio u automobilu, priveden je na novo saslušanje nakon što su saslušani svi važni svedoci u ovom slučaju, kao i oni koji su potvrdili alibije Džonićevim sinovima Stefanu i Milanu, kao i braći M. K. i A. K. koje je na prvom saslušanju on označio kao izvršioce zločina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Novi iskaz Gorana Džonića pun nelogičnosti, priznao da je bio na mestu ubistva Đokića, ali da ih je samo “tipovao”

Izvor: Luftika.rs, 05.Nov.2021, 09:46

Braću Kostadina i Konstantina sam upoznao 15 dana pre ubistva. Dali su mi poseban mobilni preko kojeg smo komunicirali. Jedan od njih je pucao u Đokiće. Gorivo sam točio jer mi je trebalo zbog kosilice…. Ovako se, između ostalog, Goran Džonić juče je pred Višem javnim tužilaštvom u Nišu...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.