KAMERA ZABELEŽILA HOROR: Pljačkaši UBILI policajca i ćerku, pa POBEGLI automobilom

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 20:58

KAMERA ZABELEŽILA HOROR: Pljačkaši UBILI policajca i ćerku, pa POBEGLI automobilom

Policajac u civilu i ćerka ubijeni dok su sprečavali krađu.

Sigurnosna kamera je snimila zločin na severu Sao Paula gde su u razmeni vatre sa kriminalcima poginuli policajac i njegova ćerka Alisija Peroni Valentim.

Anderson de Oliveira Valentim sedeo je na vozačevom sedištu dok je njegova devetnaestogodišnja ćerka sedela pozadi. Čekali su da Andersonova supruga izađe iz apoteke kad su trojica maskiranih mladića prošla pored vozila i stala ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vrata.

On je iz automobila pokazivao pištolj pljačkašima, misleći da će da ih uplaši i spreči pljačku, a kada je izašao iz kola oni su počeli da pucaju na njega.

Jedan od hitaca pogodio je policajca dok je drugi usmrtio njegovu ćerku koja je bila u automobilu.

Uznemiravajući snimak pogledajte ovde. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.