KAKVA SRAMOTA, ALBANSKI POLITIČAR PLJUJE PO MRTVOM OLIVERU IVANOVIĆU: Čemu tolika frka oko njegove smrti, ON JE RATNI ZLOČINAC?!

Izvor: Press, 18.Jan.2018, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVA SRAMOTA, ALBANSKI POLITIČAR PLJUJE PO MRTVOM OLIVERU IVANOVIĆU: Čemu tolika frka oko njegove smrti, ON JE RATNI ZLOČINAC?!

Keljmendi je poznat kao jedan od najvećih ekstremista među Albancima
Albanski poslanik Gezim Keljmendi teško je juče izvređao mrtvog Olivera Ivanovića, nazvavši ga ratnim zločincem!
 
On je u emisiji "Debat D Plus" na RTV Dukađini rekao da mu nije jasno čemu toliko "frke" oko smrti Olivera Ivanovića, i da bi umesto sve priče o tome trebalo obeležavati masakr u Račku. 
 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> - Reakcija na ubistvo Ivanovića je preterana. Zašto tolika reakcija - upitao se Keljmendi.
On je rekao da krivci za ubistvo treba da se pronađu i kazne, ali da mu nije jasno zašto toliko priče oko smrti čoveka koji je optužen za ratne zločine na Kosovu. 
 
- On je ubijao Albance. On je ratni zločinac. Čemu sve ovo - zaključio je Keljmendi, poznat po ekstremističkim stavovima i nastupima u Skupštini Kosova. 


 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.