Izvor: Piplmetar.rs, 24.Apr.2023, 08:30

„KAKO NE EKSPLODIRA?!“ Viki Mitrović ponovo šokira nakon epizode sa Lukasom!

Starleta Viktorija Mitrović Viki je u toku jučerašnjeg dana zapanjila zajedničkom fotografijom sa pevačem Acom Lukasom.
Viktorija Mitrović Viki i Aca Lukas (Foto: Instagram/viki_mitrovic_official) • viki_mitrovic_official / Instagram


Viktorija je, podsećanja radi, napravila nekolicinu fotografija u njegovom stanu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ali je porekla da je bilo ičega između njih dvoje.
Viktorija Mitrović Viki (Foto: Instagram/viki_mitrovic_official)
Mitrovićeva je nastavila da provocira pratioce na društvenim mrežama i u toku današnjeg dana tako što je snimila izazovni video snimak sa nikad bujnijim poprsjem u prvom planu.
Viktorija Mitrović Viki (Foto: Instagram/viki_mitrovic_official)
„Kako ovo ne eksplodira?!“, „Meni se čini da ti nisu bile ovolike u Zadruzi“, „Baš se pitam čime li se ova bavi otkad nije u rijalitiju“, „E, moj Lukas, na niske si grane spao„, „Ne lupajte, Viki je top riba“, „Realno bomba“, nizali su se komentari na Tviteru bez konca i kraja.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.