KAD TE PORODICA UBIJE: Tramp ima mentalne poremećaje, prvi put mora da se suoči sa porazom

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 22:49

KAD TE PORODICA "UBIJE": Tramp ima mentalne poremećaje, prvi put mora da se suoči sa porazom

I dalje aktuelni predsednik SAD trenutno se nalazi u situaciji u kojoj ne može ništa da učini, što pogoršava celu situaciju

Zvuči gotovo neverovatno, ali bratanica američkog predsednika Donalda Trampa, Meri Lea Tramp, smatra da on ima mentalne poremećaje i da ovo što se sada dešava posle izbora ne samo da neće da ublaži te muke, već će sve učiniti još gorim.

- Donald Tramp zaista ima mentalne poremećaje, koje trenutna situacije neće ublažiti već suprotno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pogoršati. Zbog toga već dugo mislim da on ne samo da nije stvoren za taj posao, već je opasan za našu zemlju - rekla je Meri Tramp, koja je po zanimanju specijalista za kliničku psihologiju, u izjavi za francuski radio Evropa 1.

Kao da to nije dovoljno, Meri je nastavila da "pokopava" člana porodice, ne najavljujući bolje dane za strica Donalda.

- Treba podsetiti, a to ne kažem da bi se stvorila empatija prema njemu, da se Tramp nalazi u situaciji koju nikada do sada nije imao. Prvi put u životu mora da se suoči sa porazom protiv kojeg ne može ništa da učini. Iskreno, mislim da ga to mnogo plaši - dodala je ona.

Meri Tramp je dodala da ne veruje da će se on ponovo kandidovati na predsedničkim izborima 2024. godine.

- Čula sam od drugih ljudi a i od njega da će se možda kandidovati 2024. godine. Pored drugih problema, on ima psihološke poremećaje koji nisu nikada lečeni i vremenom će se pogoršati - dodala je ona.

Ona je ove godine objavila knjigu "Too Much and Never Enough: How My Family Created the World's Most Dangerous Man" (Suviše i nikad dosta: Kako je moja porodica stvorila najopasnijeg čoveka na svetu) u kojem je otkrila porodične mračne tajne Trampovih.

Meri Lea Tramp je ćerka Trampovog starijeg brata Freda Trampa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.