K. K. nastavlja školu: Naša obaveza je da mu obezbedimo školovanje VIDEO

Izvor: B92, 23.Avg.2023, 09:34

K. K. nastavlja školu: "Naša obaveza je da mu obezbedimo školovanje" VIDEO

Direktor OŠ Dr Dragan Hercog Zoran Aleksić govorio je jutros povodom nastavka školovanja K. K, osumnjičenog za ubistvo 10 osoba u školi "Vladislav Ribnikar".

"MInistarska (Slavica Đukić Dejanović) je to lepo rekla, mi smo jedina škola koja to radi. S obzirom da se dečak nalazi u bolnici, negde je i naša obaveza da organizujemo školovanje koje mu pripada prema Ustavu i prema zakonu", naveo je Aleksić za TV Prva.

"Znam da zanima javnost kako će to izgledati, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali jedino što mogu da kažem da je u toku administracioni proces. Kako će izgledati model, to sve zavisi od saradnje sa lekarima... Ovo je specifičan slučaj", dodao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kosta K. u školi u koju đaci ne idu

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Avg.2023

BEOGRAD - Maloljetni Kosta K., koji je počinio masovno ubistvo u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, narednih dana biće upisan u OŠ "Dragan Hercog", gdje se obrazuju djeca koja su na bolničkom liječenju. Koji model nastave će se primjenjivati u konkretnom slučaju, biće zajednička odluka ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.