Južna Koreja sprema LIKVIDACIJU Kim Džong Una: Specijalci vrše poslednje pripreme?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2017, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Južna Koreja sprema LIKVIDACIJU Kim Džong Una: Specijalci vrše poslednje pripreme?!

Spremaju se da ulete u Pjongjang?!

Južna Koreja obučava svoje specijalne snage da uhvate i ubiju severnokorejskog lidera Kim Džong Una i njegove najbliže savetnike, a ta strategija je deo niza mera kojima bi Seul uzvratio Pjongjangu u slučaju da izvede napad, navodi danas britanski "Indipendent" pozivajući se na južnokorejske medije.

Južnokorejski mediji objavili su vladin dokument u kojem stoji da Seul, takođe, planira da identifikuje i eliminiše 1.000 primarnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ciljeva - uključujući nuklearno oružje i objekte za lansiranje raketa - i da istovremeno zaustavi napad Severne Koreje, navodi londonski dnevnik.

Mediji tvrde i da je Ministarstvo odbrane Južne Koreje informisalo predsednika te zemlje Mun Džae Ina o tom dorađenom nacrtu, nakon što je on zvaničnicima naložio da izrade ofanzivni vojni plan.

South Korea responded to North Korea's missile with its own show of force - dropping eight bombs near the border pic.twitter.com/mOqDwlkxrF

— The Telegraph (@Telegraph) August 29, 2017

Oni su razgovarali o svojoj revidiranoj strategiji samo dan uoči najnovijeg lansiranja severnokorejske rakete u utorak.

Mun je rekao da bi vojska Južne Koreje trebalo da bude spremna da "brzo pređe u ofanzivni položaj u slučaju da Severna Koreja izvede provokaciju koja bi prešla liniju ili napadne region", piše list "Čosun Ilbo".

U međuvremenu, predsednik Odbora za obaveštavanje južnokorejskog parlamenta Li Čeol Vu rekao je da Kim Džong Un živi u strahu da će biti ubijen u napadu visokoobučenih vojnika, a to tvrdi na osnovu izveštaja južnokorejske obaveštajne službe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Južnokorejski mediji: Vlada obučava specijalce da UBIJU KIM DŽONG UNA

Izvor: Blic, 30.Avg.2017

Južna Koreja obučava svoje specijalne snage da uhvate i ubiju severnokorejskog lidera Kim Džong Una i njegove najbliže savetnike, a ta strategija je deo niza mera kojima bi Seul uzvratio Pjongjangu u slučaju da izvede napad, navodi danas britanski "Indipendent" pozivajući se na južnokorejske medije...Južnokorejski...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.