Juventus najavio žalbu zbog Krasićeve suspenzije

Izvor: Politika, 26.Okt.2010, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus najavio žalbu zbog Krasićeve suspenzije

TORINO – Juventus ne prihvata odluku Disciplinske komisije Fudbaske federacije Italije da kazni Miloša Krasića sa dve utakmice neigranja zbog simuliranja jedanaeserca na utakmici protiv Bolonje i žaliće se Apelacionoj komisiji, rekao je prvi čovek torinskog kluba Andrea Anjeli.

Prema njegovim rečima, neprihatljiva je i reakcija nekih italijanskih novinara, koji su Krasića napali i vređali na nacionalnoj osnovi.

"Danas smo naložili našim avokatima da razmotre sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << što se u protekla dva dana govorilo o Krasiću, jer smo svedoci da su zaključi nekih novinara bili zasnovani na njegovoj etničkoj pripadnosti", rekao je Anjeli.

Predsednik Juventusa kaže da će klub iskoristiti sve pravne mogućnost da zaštiti svog fudbalera.

"Uvereni smo da je Krasić dobar čovek i veliki fudbaler, koji je više voleo da igra u Seriji A nego u Premijer ligi i zaslužuje da bude potpuno zaštićen i na terenu i van njega. Penal nije postojao, ali to nije razlog da se na Krasića vrši takav pritisak", rekao je Anjeli.

Ukoliko žalba Juventusa ne bude usvojena, Krasić u subotu neće moći da igra u derbiju protiv Milana, a propustiće i duel protiv Ćezene 7. novembra.

Tanjug

objavljeno: 26/10/2010

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.