Jurić o nestaloj devojci iz Doboja: Pomozite nam da nađemo Taniu VIDEO

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 12:23

Jurić o nestaloj devojci iz Doboja: Pomozite nam da nađemo Taniu VIDEO

Tania Varajić nestala je četvrtog jula, kada je izašla iz stana babe i dede u 1.15 ujutru.

Potragu za nestalom devojkom iz Doboja komentarisao je Igor Jurić, iz Centra za nestalu i zlostavljanu decu.

Jurić je pozvao sve građane Doboja ukoliko imaju bilo kakve informacija da se jave ili porodici ili policiji u tom mestu.

"Devojčica je pod nekim vrlo čudnim okolnostima izašla iz kuće. Jedna kamera, koja je preko puta stana je snimila njen izlazak, međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tu se kasnije gubi njen trag. Mi zaista verujemo i nadamo se da je devojčica još uvek živa, postoje i razlozi za to. S obzirom da je veliki protok vremena, vrlo je bitno da svako ko ima bilo kakvu informaciju, istu dostavi policiji ili porodici", navodi Jurić, objašnjavajući šta se desilo četvrtog jula.

"U toku noći je otvorila prozor i bukvalno preskočila preko bakinog kreveta. Zaista ne znamo zašto i koji su razlozi", kazao je Jurić, poručujući i samoj Tanii da se, ukoliko gleda njegovo gostovanje, javi i bude uverena da su svi problemi rešivi.

Jurić je govorio i o važnosti sistema Amber alert, koji ipak, u ovom slučaju, ne može biti korišćen, s obzirom na to da Tania ima više od 18 godina, a sistem se može koristiti samo u slučaju da je nestala osoba – dete.

Opširnije u video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.