Jubilarna Virtus nagrada za filantropiju

Izvor: B92, 11.Okt.2016, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jubilarna Virtus nagrada za filantropiju

Beograd -- Trag fondacija objavljuje početak konkursa za jubilarnu, desetu po redu Virtus nagradu za filantropiju.

Virtus nagrada se dodeljuje u saradnji sa Evropskom unijom, Balkanskim fondom za demokratiju, Fondacijom braće Rokfeler (RBF), Fondacijom Č.S. Mot i Američkom agencijom za međunarodni razvoj (USAID).

Nagrada Virtus je ustanovljena 2007. godine kao prva i najznačajnija nagrada za filantropiju u Srbiji.

Nagrada ima za cilj da prepozna i javno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istakne kompanije, preduzeća i pojedinačne darodavce koji na strateški način, dugoročno podržavaju razvoj zajednica i tako daju najbolji primer drugima.

Kroz Virtus nagradu, Trag fondacija već 10 godina promoviše i stimuliše filantropiju u našoj zemlji i podstiče veći broj kompanija i pojedinaca da se uključe u programe ili inicijative za opšte dobro.

I ove godine, konkurs za Virtus nagradu otvoren je za nominacije u četiri kategorije iz oblasti korporativne filantropije i u jednoj kategoriji iz oblasti individualnog doprinosa filantropiji. Kandidate za nagrade u svim kategorijama mogu da predlože svi zainteresovani građani, neprofitne organizacije, mediji, PR i marketinške agencije i same kompanije i preduzeća koji realizuju programe iz oblasti korporativne filantropije.

Virtus nagrada za 2016. godinu biće dodeljena u pet glavnih kategorija:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.