Utorak, 11.10.2016.

14:36

Jubilarna Virtus nagrada za filantropiju

Trag fondacija objavljuje početak konkursa za jubilarnu, desetu po redu Virtus nagradu za filantropiju.

Izvor: B92

Jubilarna Virtus nagrada za filantropiju

Virtus nagrada se dodeljuje u saradnji sa Evropskom unijom, Balkanskim fondom za demokratiju, Fondacijom braće Rokfeler (RBF), Fondacijom Č.S. Mot i Američkom agencijom za međunarodni razvoj (USAID).

Nagrada Virtus je ustanovljena 2007. godine kao prva i najznačajnija nagrada za filantropiju u Srbiji.

Nagrada ima za cilj da prepozna i javno istakne kompanije, preduzeća i pojedinačne darodavce koji na strateški način, dugoročno podržavaju razvoj zajednica i tako daju najbolji primer drugima.

Kroz Virtus nagradu, Trag fondacija već 10 godina promoviše i stimuliše filantropiju u našoj zemlji i podstiče veći broj kompanija i pojedinaca da se uključe u programe ili inicijative za opšte dobro.

I ove godine, konkurs za Virtus nagradu otvoren je za nominacije u četiri kategorije iz oblasti korporativne filantropije i u jednoj kategoriji iz oblasti individualnog doprinosa filantropiji. Kandidate za nagrade u svim kategorijama mogu da predlože svi zainteresovani građani, neprofitne organizacije, mediji, PR i marketinške agencije i same kompanije i preduzeća koji realizuju programe iz oblasti korporativne filantropije.

Virtus nagrada za 2016. godinu biće dodeljena u pet glavnih kategorija:
  • Glavna nagrada za doprinos kompanije na nacionalnom nivou
  • Nagrada za doprinos lokalnoj zajednici u kojoj kompanija posluje
  • Nagrada za malo i srednje preduzeće
  • Nagrada za dugoročno partnerstvo između poslovnog i neprofitnog sektora
  • Nagrada za individualni doprinos filantropiji


Prijava za jubilarni konkurs počinje 10. oktobra i trajaće sve do 17. novembra 2016. godine.

Ceremonija proglašenja dobitnika biće održana u Beogradu, u drugoj polovini januara 2017. godine. O dobitnicima nagrada odlučivaće nezavisni žiri koji čine ugledni pojedinci i stručnjaci iz sveta privrede, civilnog sektora, medija i marketinga.

Dodatne informacije, detaljni uslovi konkursa i prijavni formulari dostupni su na zvaničnom internet-sajtu Virtus nagrade www.tragfondacija.org/virtus16

Za više informacija stupite u kontakt s Marijom Mitrović, menadžerkom programa filantropije Trag fondacije (marijam@tragfondacija.org)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Kinezi, nerazumni ste

Veliki sporazum o gasovodu između Rusije i Kine navodno je u zastoju zbog onoga što Moskva smatra "nerazumnim zahtevima Pekinga u pogledu cena i nivoa snabdevanja".

8:35

3.6.2024.

6 h

Podeli: