Jovanović o sastanku: Kasno je za takvu vrstu dogovora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2022, 15:45

Jovanović o sastanku: Kasno je za takvu vrstu dogovora

Predsednik Demokratske stranke Srbije (DŠ) i kandidat Srpske koalicije NADA za predsednika Srbije Miloš Jovanović izjavio je, povodom jučerašnjeg sastanka na kojem se razgovaralo o ujedinjenju desno orijentisanih stranaka oko zajedničkog predsedničkog kandidata ili zajedničke liste za predstojeće izbore, da je prilično kasno za takvu vrstu dogovora, naročito kada im se pristupi na neozbiljan način.

"Što se nas tiče, u politici ne letimo kao muve bez glave. Imamo jasan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << program i viziju Srbije kao i pravac delovanja. Ozbiljni smo ljudi i srpska koalicija NADA, kao što smo uvek i govorili, izlazi na izbore na svim nivoima a građani će biti u prilici da 3. aprila zaokruže i moje ime na predsedničkim izborima", rekao je Jovanović Tanjugu.

Na jučerašnji sastanak su pozvani predsednica Srpskog pokreta Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski, predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović, predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović, predsednik Dosta je bilo Saša Radulović, kao i zastupnik POKS-a Žika Gojković.

Obradović i Đurđević Stamenkovski rekli su Tanjugu nakon ovog sastanka da su otvorena za dogovore.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"U POLITICI NE LETIMO KAO MUVE BEZ GLAVE" Jovanović (DSS) o zajedničkom kandidatu desnice za predsedničke izbore: "Prilično je kasno"

Izvor: Blic, 08.Feb.2022

Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) i kandidat Srpske koalicije NADA za predsednika Srbije Miloš Jovanović izjavio je, povodom jučerašnjeg sastanka na kojem se razgovaralo o ujedinjenju desno orijentisanih stranaka oko zajedničkog predsedničkog kandidata ili zajedničke liste za predstojeće...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.