Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Dec.2019, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Savski most ostaje, Vesić lažirao anketu uživo na televiziji

Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda Nikola Jovanović izjavio je danas da je anketa gradskih vlasti o Savskom mostu bila "lažna", budući da je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić unapred znao i uživo na televiziji najavio njen rezultat, a nije bila ponuđena ni opcija da se most ne ruši.

"Građani su na sajtu Saveza za Srbiju masovno glasali da most ostane tu gde je. Savez i građani ne priznaju lažne ankete, kao što ne pristaju ni na lažne >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << izbore", rekao je Jovanović novinarima ispred Opštine Zvezdara.

On je ocenio da bi premeštanje mosta u park Ušće bila "uvreda za inteligenciju", a građane bi koštala 15 miliona evra, ne računajući cenu novog mosta umesto postojećeg, na istom mestu.

"Šta bi bilo sledeće, premeštanje mosta Gazela u Košutnjak?", upitao je Jovanović, potpredsednik Narodne stranke.

Jovanović je istakao da niko u svetu ne ruši funkcionalne mostove, pa "neće ni Vesić u Beogradu".

"Branićemo Savski most s građanima svim sredstvima", najavio je Jovanović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Jovanović: Savski most ostaje, Vesić lažirao anketu uživo na televiziji

Izvor: Danas, 17.Dec.2019

Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda Nikola Jovanović izjavio je danas da je anketa gradskih vlasti o Savskom mostu bila "lažna", budući da je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić unapred znao i uživo na televiziji najavio njen rezultat, a nije bila ponuđena ni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.