Jovanović: Plašim se da optužnica ne završi u fioci suda

Izvor: Danas, 19.Mar.2019, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Plašim se da optužnica ne završi u fioci suda

Milan Jovanović, novinar portala Žig info kojem je sredinom decembra prošle godine zapaljena kuća, zadovoljan je predlogom tužilaštva koje je u optužnom aktu navelo da za nalogodavca tog zločina, predsednika opštine Grocka Dragoljuba Simonovića, traži osam godina zatvora. Članak Jovanović: Plašim se da optužnica ne završi u fioci suda se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Jovanović: Plašim se da optužni akt protiv Simovića ne završi u fioci

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Mar.2019

Novinar Milan Jovanović, kojem je prošlog decembra zapaljena kuća, rekao je da treba paziti da optužni akt protiv predsednika opštine Grocka Dragoljuba Simonovića, kojim se za njega traži osam godina zatvora, ne završi u fioci..."Tužilaštvo je sve uradilo korektno, nemam nikakve zamerke na...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.