Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jul.2023, 12:01

Jovanović: Ministar poput Martinovića bi u svakoj normalnoj državi odmah bio smenjen

Poslanik Narodne stranke Stefan Jovanović izjavio je danas da bi ministar državne uprave i lokalne samouprave Aleksandar Martinović trebalo da bude smenjen jer je "uvredio ljude koji nemaju decu i sve građane Srbije", ali da to ne može biti zamena za smenjivanje ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića, koji je odgovoran zbog propusta u sistemu koji su doveli do dva masovna ubistva.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Lepi Draža i lepi Ćuta su komisija za lepotu: Vučić o kritici ministra Martinovića i njegovim uvredama upućenim ljudima koji nemaju decu

Izvor: Danas, 06.Jul.2023

Predsednik Srbije rekao je da nije pratio sednicu Skupštinu Srbije tokom koje je ministar Aleksandar Martinović uvredio građanke i građane Srbije koji nemaju decu, ali i da je to učinio naknadno i da je lično osudio takav nastup ministra SNS.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.