Jovanov: Radulovićeva vesela družina nema pojma ni o čemu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2017, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanov: Radulovićeva vesela družina nema pojma ni o čemu

Saopštenje prenosimo u celosti

Milenko Jovanov potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke izdao je saopštenje za javnost koje u celosti prenosimo.

"Dakle, posle današnjeg „pojašnjenja“ iz Radulovićeve vesele družine, jasno je da ipak nisu pomešali Ustav i natalne karte kojima se bave, nego jednostavno nemaju pojma ni o čemu.Da išta znaju, kao što ne znaju, znali bi da mesto predsednika stranke nije javna funkcija.

Da išta znaju, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što ne znaju, znali bi da se važećim pravnim propisima države Srbije javnom funkcijom smatra funkcija u organima Republike Srbije, autonomne pokrajine, jedinice lokalne samouprave, organima javnih preduzeća i privrednih društava, ustanova i drugih organizacija, čiji je osnivač, odnosno član Republika Srbija, autonomna pokrajina, jedinica lokalne samouprave, kao i funkcija drugih lica koje bira Narodna skupština, a podrazumeva ovlašćenja rukovođenja, odlučivanja, odnosno donošenja opštih ili pojedinačnih akata.

Time što svakim danom pišu sve gluplja saopštenja kojima samo pokazuju kolike su neznalice, Radulovićeva vesela družina sama daje najbolji odgovor zašto nisu u stanju da se registruju kao stranka i zašto je više nevažećih listića od onih na kojima je zaokruženo ime njihovog lidera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.