Još se ne zna uzrok požara u Kragujevcu

Izvor: RTS, 09.Jul.2015, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još se ne zna uzrok požara u Kragujevcu

Uzroci požara, koji je pre tri dana izbio na šestom spratu gradske uprave Kragujevca i dalje se utvrđuju. Istraga je završena sinoć, a prikupljeni dokazi odneti su na veštačenje u Nacionalni kriminalističko-tehnički centar MUP-a Srbije, potvrđeno je RTS-u.
Nacionalni kriminalističko-tehnički centar MUP-a Srbije, utvrđuje uzrok požara u gradskoj upravi Kragujevca.

"Istraga je završena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sinoć, a prikupljeni dokazi odneti su  na veštačenje u Navionalno-kriminalističko tehnički centar MUP-a Srbije", rekla je za RTS, zamenik Osnovnoj javnog
tužioca u Kragujevcu, Jasna Aleksić.
Iako je izgorela kompletna dokumentacija građevinske, komunalne i inspekcije za saobraćaj i puteve, nadležni uveravaju, da se kopije predmata čuvaju u elekronskom obliku.
"Budući da se najveći broj predmeta čuva na mrežnim diskovima, na serveru koji mi koristimo, lako je rekonstruisati sve te predmete", kaže Andreja Ilić, načelnik Gradske uprave za komunalni i inspekcijski nadzor.
Ona dodaje, da je pisarnica, koju koriste sve tri inspekcijske službe, sačuvana.
rts.kragujevac@rts.rs
+381 34 335 542

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.