Pucnjava u Beogradu, ranjene tri osobe, napadač uhapšen

Izvor: B92, 08.Apr.2023, 10:37

Pucnjava u Beogradu, ranjene tri osobe, napadač uhapšen

Tri osobe povređene su noćas u pucnjavi koja se dogodila u Bulevaru patrijarha Germana 69 ispred restorana "Konoba". Napadač, S.I. (61) lišen je slobode.

Prema informacijama koje prenose beogradski mediji, S.I. je izašao iz šumarka i došao u restoran "Konoba" nakon čega je više puta udario N. P. (41) u glavu, a zatim je pucao iz pištolja u pravcu I. L. (40) koji je pogođen u levu nadkolenicu. Napadač je onda ispalio metak ka M.I.(33) kojeg je metak okrznuo po potkolenici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
S.I. je zatim pobegao niz Bulevar, a povređeni prevezeni u Urgentni centar.

Kako prenose mediji, tri čoveka su povređena kada su pokušali da ukradu žardinjere i ukrase od betona, a tada ih je napao vlasnik radnje koju su hteli da oštete.

"Pored kafane Konoba ima radnja gde se prodaju žardinjere i ukrasi od betona za dvorište. Njih trojica su noćas hteli da ih kradu. Izašao je vlasnik, jednog udario metalnom štanglom, a kada su ga pojurili sva trojica, uzeo je pištolj i tada jednog upucao u nogu a drugog u ruku", priča izvor.

Upucani imaju teške telesne povrede, a udareni muškarac lakše povrede.

Pored I. L, vatrenim oružjem je povređen I. M. (33) a P. N. (40) ima frakturu lobanje, od povrede nanete, najverovatnije, motkom.

Zbog krivičnog dela teško ubistvo u pokušaju uhapšen je S.I. (61).

Kako prenose beogradski mediji, S.I. je ranije osuđivan zbog ubistva. Naime, 2002. godine je, po pisanju medija, ubio ljubavnika svog sina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za pucnjavu u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Apr.2023

Posle noćašnje pucnjave kod kafane u Bulevaru patrijarha Germana 69, u podavalaskom naselju Beli potok, uhapšen je S.I. zbog krivičnog dela teško ubistvo u pokušaju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.