Izvor: RTS, 03.Jul.2020, 13:56

Još jednom opljačkana porodica Andrejević u Gračanici

Kuća Nikole Andrejevića u Gračanici opljačkana je noćas, a provalnici su odneli porodični nakit, 500 evra u novcu i vredniju garderobu. Nepoznati počinioci opljačkali su pre više dana kuću njegovog brata Ljubiše.
Upad se dogodio dok su Andrejevići spavali u drugoj kući u istom dvorištu.

Anderejevići su prijavili slučaj policiji čiji su forenzičari obavili uviđaj.
"Oni su nam preneli da su šanse minimalne za otkrivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << počinioca, jer su najverovatnije imali rukavice, pošto nema tragova otisaka. Prema proceni forenzičara, provalnici su u kući bili više sati", prenela je Milica Andrejević.
Opljačkana kuća Nikole Andrjevića nije jedina u delu Gračanice u kom žive. Nepoznati počinioci opljačkali su pre više dana kuću njegovog brata Ljubiše.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pljačkaši tokom razbojništva proveli 6 sati u kući srpske porodice u Gračanici

Izvor: KMnovine.com, 03.Jul.2020

Nepoznati počinioci opljačkali su kuću Nikole i Milice Andrejević u ulici Arsenija Čarnojevića u Gračanici i iz nje ukrali određenu svotu novca i nakita......    ..    ..Za vreme pljačke Andrejevići nisu bili kod kuće, Nikola je na službenom putu u centralnoj...

Nastavak na KMnovine.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.