Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja - devojčicu iz Smedereva davile dve učenice

Izvor: B92, 18.Sep.2019, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja - devojčicu iz Smedereva davile dve učenice

Beograd -- Slučaj vršnjačkog nasilja zabeležen je i u školi u Smederevu, gde su dve devojčice drugog razreda navodno davile godinu dana mlađu učenicu.

Kako je RTS naveo incident se dogodio prošle nedelje, a Ministarstvo prosvete poslalo je inspekciju Osnovnu školu "Dositej Obradović" u Smederevun dok iz školske uprave tvrde da su preduzeli sve mere kako bi se ispitao ceo slučaj.

Majka sedmogodišnje devojčice je navela da su njenu ćerku fizički napale >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dve devojčice iz škole prošlog utorka i da je slučaj prijavila u petak.

Direktorka škole Dijana Ćetković kazala je da ta škola ima tim koji je formiran za zaštitu od nasilja, zlostavljanja i diskriminacije i da postupaju po svim zakonima.

"Postoji protokol i toga se držimo. Na svaku prijavu, bilo kakvo saznanje, odmah ispitujemo slučaj", rekla je direktorka škole Ćetković.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.