Slučaj vršnjačkog nasilja prijavljen i u Smederevu

Izvor: RTS, 18.Sep.2019, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slučaj vršnjačkog nasilja prijavljen i u Smederevu

Slučaj vršnjačkog nasilja zabeležen je prošle nedelje i u Osnovnoj školi "Dositej Obradović" u Smederevu, gde su dve učenice drugog razreda navodno davile godinu dana mlađu učenicu.
Ministarstvo prosvete poslalo je inspekciju u tu školu. Iz školske uprave tvrde da su preduzeli sve mere kako bi se ispitao ceo slučaj.

Majka sedmogodišnje devojčice tvrdi da su njenu ćerku prošlog utorka >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << fizički napale dve devojčice iz škole. Slučaj je, kaže, u petak prijavila školi.
Oglasila se i direktorka škole.
"Imamo tim koji je formiran za zaštitu od nasilja, zlostavljanja, diskriminacije, postupamo po svim zakonima. Postoji protokol i toga se držimo. Na svaku prijavu, bilo kakvo saznanje, odmah ispitujemo slučaj", kaže direktorka škole Dijana Ćetković.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srednjoškolci u Tutinu ne znaju ni gde ni kad će u školu

Izvor: RTS, 18.Sep.2019

Rešenjem Ministarstva prosvete prošle nedelje zabranjen je rad privatnoj Srednjoj školi "Tutin", u Tutinu i Saobraćajnoj školi u Trsteniku, zbog utvrđenih nezakonitih radnji u obavljanju delatnosti, pa je neizvestan nastavak započetog školovanja za više od stotinu učenika. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.