Još jedan političar otpočeo štrajk glađu ispred Skupštine

Izvor: B92, 13.Maj.2020, 15:08

Još jedan političar otpočeo štrajk glađu ispred Skupštine

Potpredsednik Izvršnog odbora Romske partije Goran Stanojević započeo je štajk gladju ispred Skupštine Srbije.

Stanojević zahteva da se istraže pretnje smrću koje je preko telefona dobio od nepoznate osobe zbog, kako je saopštila Romska partija, njegovog političkog angažovanja.

"Ovo je borba za sve one građane kojima se preti u postupku sprovodjenja izbornih radnji i samih izbora, ovo je borba za demokratiju. Ovo je borba za slobodan romski glas i slobodu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svakog gradjanina. Verujemo u državu i protiv smo huligana. Kome ide u prilog atmosfera linča", upitala je u saopštenju Romska partija.

Romska partija demantovala je pisanje nekih medija da je Stanojević stupio u štrajk kako bi podržao lidera Dveri Boška Obradovića koji takodje štrajkuje glađu, između ostalog, zahtevajući odlaganje izbora.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Goran Stanojević iz Romske partije štrajkuje glađu ispred Skupštine Srbije

Izvor: Danas, 13.Maj.2020

Potpredsednik Izvršnog odbora Romske partije Goran Stanojević započeo je štajk glađu ispred Skupštine Srbije, saopštila je ta partija.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.