Još jedan film o Dženis Džoplin?

Izvor: Kurir, 17.Okt.2012, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan film o Dženis Džoplin?

Reditelj Li Denijels mogao bi da režira film o poznatoj pevačici "Get It While You Can", koju bi igrala Ejmi Adams

LOS ANĐELES - Reditelj Li Denijels mogao bi da režira film o poznatoj pevačici Dženis Džoplin "Get It While You Can" koju bi igrala Ejmi Adams.

Adams je još 2010. godine izabrana za ulogu pevačice, a Denijels - koji je bio nominovan za Oskara za film "Precious" trenutno je u pregovorima da stane iza kamere, piše holivudska štampa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Osim Denijelsa, kao potencijalni reditelji pominju se i Ketrin Hardvik (Sumrak) i Fernanro Meireljes (Brižni baštovan). Scenario je napisao Ron Teri koji je radio na biografskom TV filmu o Džimiju Henrdiksu.

Snimanje filma trebalo bi da počne početkom 2013. godine.

U međuvremenu, producenti drugog filma o Dženis Džoplin, "Janis" nabavili su ekskluzivna prava na 21 pesmu Džoplinove koju će igrati dobitnica Tonija Nina Arianda. Snimanje filma takođe bi trebalo da počne iduće godine.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Li Denijels režira film o Dženis

Izvor: B92, 17.Okt.2012

Reditelj Li Denijels pregovara oko učešća u projektu „Get It While You Can”, filmu o Dženis Džoplin u kome će glavnu ulogu igrati Ejmi Adams. Scenario su napisali Ron Teri i Tereza Kunin-Teri...Džoplinova je bila jedna od vodećih umetnica kontrakulture 1960-ih u SAD, i zaštitno lice hipi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.