Još dvije žrtve korone, na liječenju 126 pacijenata

Izvor: SandzakPress.net, 04.Dec.2020, 15:06

Još dvije žrtve korone, na liječenju 126 pacijenata

U novopazarskoj Opštoj bolnici u poslednja 24 sata preminula su dva pacijenta, iz Novog Pazara i Raške, od posledica izazvanih korona virusom, a trenutno se na lečenju nalazi 126 osoba, saopštio je danas Štab za vanredne situacije. Petoro pacijenata je priključeno na respiratore, dok je četvoro na kiseoničkoj potpori, odnosno, high-flow ventilaciji. Tokom prethodnog dana u kovid ambulanti pregledano je 136 osoba, a za >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << njih 75 je to bio prvi pregled. Na bolničko lečenje upućeno je 15 osoba, osam iz Raške, pet iz Novog Pazara i po jedna iz Tutina i Kraljeva. Iz bolnice je otpušteno 18 pacijenata. radiostoplus.com The post Još dvije žrtve korone, na liječenju 126 pacijenata appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Pazar: Umrle dve osobe od kovida

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2020

U Opštoj bolnici u Novom Pazaru poslednja 24 sata od posledica izazvanih korona virusom preminula su dva pacijenta, a trenutno se na lečenju nalazi 126 osoba, saopštio je danas Štab za vanredne situacije...Preminuli pacijenti su iz Novog Pazara i Raške...Petoro pacijenata je priključeno na respiratore,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.