Još 4 lokacije za preuzimanje dezinfekcionog sredstva, ukupno 23

Izvor: Megafon.co, 10.Apr.2020, 13:15

Još 4 lokacije za preuzimanje dezinfekcionog sredstva, ukupno 23

JKP Naissus JKP Naissus Niš na još 4 lokacije u gradu postavlja mobilne rezervoare sa dezinfekcionim sredstvom na bazi HLORA,  NATRIJUM HIPOHLORIT (NaClO). Građani će moći da preuzmu sredstvo za dezinfekciju od 11 do 16 sati.
Gradska opština Niška Banja:
Naselje Nikola Tesla, Zaplanjska 35 (kod marketa „5“). Gradska opština Pantelej:
Naselje Donja Vrežina (kod okretnice). Gradska opština Palilula:
Ulica Jovana Babunskog (ispred bubanjske pijace); Ulica >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << Vojvode Putnika. “Napominjemo da je preuzimanje dezinfekcionog sredstva danas moguće samo na ovim lokacijama, dok će u ponedeljak 13.04.2020. godine, građani biti u prilici da sredstvo preuzmu na svim lokacijama na kojima su u prethodnom periodu instalirani mobilni rezervoari (ukupno 23 lokacije).”
Ostale lokacije pogledajte OVDE.
Radovi Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju.
– Ugao ulica Branka Krsmanovića i Blagoja Parovića. Havarija na vodovodnoj mreži na uglu ulica Branka Krsmanovića i Blagoja Parovića kod JKP Gradska Toplana Niš. Zbog radova na otklanjanju havarije moguć je prekid vodosnabdevanja u ovim ulicama do 15 sati.
JKP Parking servis Iz JKP Parking servis za petak, 10. april, najavljuju zamenu sijalica u banji Topilo. Radovi na otklanjanju nedostataka na semaforskom uređaju planirani su na raskrsnici ulice Kosovke devojke i Somborskog bulevara.
U toku dana predviđeni su i radovi na izradi horizontalne saobraćajne signalizacije u ulicama Šumatovačkoj, Voždovoj, Studeničkoj, na Trgu 14. oktobra, kao i na Bulevaru dr Zorana Đinđića, 12. februar i Somborskom bulevaru.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.