Jeziva poruka ID: Platićete za svaku kap muslimanske krvi

Izvor: B92, 26.Jun.2017, 07:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeziva poruka ID: Platićete za svaku kap muslimanske krvi

Kolambus -- Sajtovi američke vlade, od kojih mnogi u Ohaju, hakovani su, nakon čega su se na njima pojavile poruke podrške terorističkoj grupi, tzv. Islamskoj državi.

Poruka postavljena na veb sajtu republikanskog guvernera iz Ohaja Džona Kasiča navodi da će američki predsednik Donald Tramp odgovarati, kao i američki narod, za svaku kap krvi koja teče u muslimanskim zemljama.

Poruku je ostavio "Tim sistem Dz", na kraju koje je pisalo "Ja volim Islamsku državu", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prenosi AP.

Prema pisanju "Njujork posta" ista poruka se pojavila na vladinim sajtovima u Brukhejvenu u Njujorku.

Portparol Departmana za administrativne službe Ohaja kaže da su ugašeni svi pogođeni serveri i da sarađuju sa organima reda.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.