Jevtić: Nezakonita odluka CIK

Izvor: Danas, 10.Sep.2019, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jevtić: Nezakonita odluka CIK

Potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić izjavio je danas u Ranilugu da je odluka kosovske Centralne izborne komisije (CIK) da na vanrednim izborima 6. oktobra mogu glasati samo osobe koje imaju kosovsku ličnu kartu, protivzakonita i da joj je cilj da na izbore izađe manje Srba. Članak Jevtić: Nezakonita odluka CIK se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odluka CIK protivzakonita: Cilj da što manje Srba glasa?

Izvor: B92, 10.Sep.2019

Kosovska Mitrovica -- Iz Srpske liste kažu da je odluka Centralne izborne komisije da na predstojećim zborima mogu glasati samo osobe koje imaju kosovsku ličnu kartu protivzakonita...Potpredsednik Srpske list je prilikom posete Ranilugu rekao da je cilj donošenje sporne preporuke CIK-a da na izbore...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.