Jerevan: Ministar odbrane podneo ostavku

Izvor: B92, 20.Nov.2020, 13:11

Jerevan: Ministar odbrane podneo ostavku

Jerevan -- Ministar odbrane Jermenije David Tonojan podneo je danas ostavku.

Na njegovo mesto će doći savetnik premijera Vagharšak Hartujunjan, saopštila je danas državna televizija, prenosi TAS S.

"David Tonojan je podneo ostavku, a glavni savetnik premijera Nikola Pašinjana će ga zameniti. On je već bio na čelu ministarstva odbrane pre 20 godina", navodi izvor agencije TAS S.

Tonojan je došao na ministarsko mesto u maju 2018, nakon političckih promena u zemlji, a pre toga je bio ministar za vanredne situacije i zamenik ministra odbrane.

General Hartujunjan je bio ministar odbrane u periodu između 1999. i 2000. godine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jerevan: Ministar odbrane podneo ostavku; Iz Jermenije se u Nagorno-Karabah vratilo 4.400 ljudi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2020

Ministar odbrane Jermenije David Tonojan podneo je danas ostavku, a na njegovo mesto će doći savetnik premijera Vagharšak Hartujunjan, saopštila je danas državna televizija, prenosi TAS S..."David Tonojan je podneo ostavku, a glavni savetnik premijera Nikola Pašinjana će ga zameniti. On je već...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.