Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Jan.2013, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić ne planira da vrati poslanički mandat

Funkcioner Demokratske stranke Vuk Jeremić izjavio je u sredu uveče da neće vratiti poslanički mandat i da se nada da ga novo rukovodstvo Demokratske stranke neće zbog toga izbaciti iz partije. Jeremić je Radio-televiziji Srbije rekao da je na sastanku sa predsednikom Demokratske stranke Draganom Đilasom u četvrtak spreman na "razuman razgovor" i pronalazak rešenja za spor oko njegovog poslaničkog mandata, ali je istakao da na ultimatume ne odgovara dobro. "Imaću sastanak sa ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Jeremić neće da vrati mandat

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jan.2013

Funkcioner Demokratske stranke Vuk Jeremić izjavio je večeras da neće vratiti poslanički mandat i da se nada da ga novo rukovodstvo Demokratske stranke neće zbog toga izbaciti iz partije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.