Jeremić dobio nagradu za očuvanje KiM

Izvor: TvojPortal.com, 02.Jun.2011, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić dobio nagradu za očuvanje KiM

/vesti online/ aPredstavnici Odbora za istinu o Kosovu i Metohiji uručili su danas ministru spoljnih poslova Vuku Jeremiću Veliku povelju za uporan rad na očuvanju Kosova i Metohije u sastavu Republike Srbije, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Predstavnici Odbora uručuju veliku povelju Vuku Jeremiću

Povelju je uručio predsednik Odbora, akademik Svetozar Stožinić, koji je istakao da je Jeremić prvi političar iz Srbije kojem je dodeljeno ovo priznanje. >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Pre Jeremića, kako je podsetio Stožinić, Veliku povelju dobili su predsednik Rusije Dmitrij Medvedev i ruski premijer Vladimir Putin.Ostatak vesti pročitajte na linku

nagradaVuk Jeremićocuvanje kosmetaodbor za istinu o0 kosovu
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.