Jeremić: Kandidujem se za predsednika Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2017, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Kandidujem se za predsednika Srbije

Bivši šef srpske diplomatije objavio kandidaturu

Bivši šef srpske diplomatije Vuk Jeremić objavio je svoju kandidaturu za predsednika Srbije na izborima koji će biti održani ove godine.

- Želim svoje znanje, iskustvo i međunardone kontakte da stavim na raspolaganje svom narodu. Kandidujem se jer volim Srbiju  - poručio je Jeremić.

Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj je to objavio u razgovoru sa građanima u beogradskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mikser hausu.

Nekoliko sati ranije, na njegovom zvaničnom sajtu vukjeremic.rs. u odeljku sa biografskim podacima navedeno je da se za predsednika Republike Srbije kandidovao u januaru 2017. godine.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.