Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jun.2020, 12:39

Jeličić se nije pojavio, naloženo njegovo privođenje za suđenje 19. juna

Suđenje Milutinu Jeličiću Jutki, smenjenom prvom čoveku opštine Brus zbog seksualnog uznemiravanja Marije Lukić, odloženo je za 19. jun. Jeličić se danas nije pojavio na iznošenju završnih reči i naređeno je njegovo privođenje sledećeg puta.

Jedan od Jeličićevih advokata Zoran Golubović je rekao da od pre nekoliko dana ima informaciju da njegov klijent ima zdravstvenih problema, ali nije naveo zbog čega danas nije mogao da dođe, prenosi N1.

"Nadala >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sam se da će danas doći do završnih reči i presude. Mada mi je palo na pamet da će, pošto on sve vreme prebacuje ovaj slučaj na teren politike, odložiti zbog lokalnih izbora na kojima se kandidovao", kaže Marija Lukić i dodaje da je sudija naložio privođenje Jeličića.

Borivoje Borović, punomoćnik Marije Lukić, smatra da je reč o vidu manipulacije bivšeg predsednika opštine Brus jer je, kako tvrdi Borović, svakodnevno u predizbornoj kampanji.

Borović je ocenio da ima dovoljno dokaza koji terete Jeličića.

"Pokazao jedan kukavičluk i strah, on i njegovi advokati, danas je zbrisao da ne bi čuo tu presudu koja očigledno sledi - da će jednog seksualnog napasnika stići pravda", rekao je Borović.

Suđenje je prvobitno bilo zakazano za 24. mart, kada je zbog pandemije koronavirusa odloženo za 10. jun.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.