Jelenina rođaka otkrila ko im je PROKLEO porodicu: Plašim se da ne bude još žrtava

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2017, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelenina rođaka otkrila ko im je PROKLEO porodicu: Plašim se da ne bude još žrtava

Jeziva ispovest

Bliska rođaka porodice ubijene Jelene Marjanović kaže da je na njihovu porodicu bačena kletva.

Jelena je zaista bila fina: Jezivo SVEDOČENJE komšija iz Borče, sumnjaju SAMO JEDNO

- Kada se setim šta su mi još od detinjstav pričali stariji kada je naša porodica poslednjih godina počela da nestaje, postalo mi je jasno da je strapna kletva počela da se ispunjava. Krsmanovići su iz okoline Novog Pazara. Još u vremen Turaka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navodnoo se jedan pod mojih rođaka veoma za,erio lokalnom turskom moćniku, koji je rekao da će učiniti sve da mu se osveti i da njegova porodica bude zbrisana. Prokleo nas je sve. To je bilo davno, ali, kako sam čula, kletva može da potraje i šest generacija i nikada se ne zna kada će početi serija nesrećnih događaja - priča sagovornica Kurira.

Ona dodaje i da su stariji članovi porodice znali da na to i podsete.

- Sećam se da se ta kletva pominjala, ali niko nije obraćao pažnju jer je vreme prolazilo i dolazile su nove generacije. Nažalost, sve se izgleda slomilo na nesrećnoj Jeleni. Najpre je ostala bez oca, koji se namučio zbog teške bolesti, a on joj je bio važan oslonac. Potom je zbog bolesti preminuo i njegov brat, Jelenin voljeni stric. Jelena se jedva oporavila, počela je da peva tri godine posle očeve smrti, udala se i dobila ćerku, ali je njena majka obolela od raka. Usledili su meseci neizvesnosti i brige - priča ova očajna žena.

Za porodicu su usledili još teži dani. Jelena je ubijena u aprilu 2016. a njena baka Pelagija u maju. U oktrobu iste godine od bolesti i tuge preminula je i njena majka Zorica.

- U agoniji smo više od godinu dana. Ostali smo bez još tri člana porodice, a najstrašnije je što su sve vreme mediji bukvalno opsedali kuće Marjanovića i Krsmanovića jer ubica nije bio pronađen - kaže sagoivornica.

- Zamislite kako se osećamo sve ovo vreme, mnogi od nas su govorili: "Šta nam se ovo dešava, kao da smo prokleti". I zaista, kao da nesreći nema kraja ni posle Jelenine smrti jer misterija oko ubice još nije rešena. Najveća žrtva svega jeste mala Jana, njen život je već sada unšten, bez obzira na to da li su Marjanovići krivi ili ne. Ostala je bez majke i obeležena za sva vremena. Ipak, strahujem da ovo nije kraj, da kletva još nije ispunjena. Plašim se da ne bude još žrtava - dodaje nesrećna rođaka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.