Jelena bin Drai nosi haljinu koja će okupirati vaše misli (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Okt.2015, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena bin Drai nosi haljinu koja će okupirati vaše misli (FOTO)

Bivša srpska misica je tokom karijere gradila jedinstven stil koji je možda baš u ovoj odjevnoj kombinaciji dosegao svoj vrhunac...

Jelena bin Drai je za mnoge sinonim za ljepotu, ali i modu. Iako se više ne bavi modelingom, besprijekoran osjećaj i ukus kada je riječ o odijevanju postali su dio nje.

U moru blogera i ekspanziji profila koji se se bave modom, njen profil na Instagramu odiše jednom drugačijom notom.

Možda zato što Jelena ne krije da >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << niko nije savršen, pa objavljuje i opuštene fotografije koje opisuju njenu svakodnevnicu, ona opstaje kao miljenica svih korisnika Instagrama.

Međutim, par fotografija koje je objavila upravo na ovoj društvenoj mreži zahtijevaju da prije nego što ih pogledate udahnete duboko.

Haljina dugih rukava, zatvorenog okruglog izreza i midi dužine u prljavo roze boji, po formi je reklo bi se prilično jednostavna. Međutim, materijal koji izgleda kao da je neko na njega prosu more cvijetova i trodimenzionalnih jeste ono što ovu haljinu čini fantastičnom.

Tek par desetina crnih cvetova koji se prelivaju od desnog ramena ka lijevom boku naglašavaju njenu vitku liniju i dopuštaju da se na njihovu boju nadoveže boja jednostavnih salonki.

Osim što je njen stajling mnoge raspametio, ova njena pojava nas je naučila i jednom triku: jednostavna forma traži efektan materijal i obrnuto.

Kliknite na galeriju i uživajte ...

(N.N./Story.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.