Jelena Janković: Volela bih da snimim film sa Klunijem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jan.2009, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Janković: Volela bih da snimim film sa Klunijem

BEOGRAD - Popularna Jelena Janković volela bi da u ovoj godini snimi neku romantičnu komediju i to sa Džordžom Klunijem ili Kijanu Rivsom.

Jelena Janković je ostvarila gotovo sve snove u 2008. godini. Postala je prva teniserka sveta, o njoj je snimljen dokumentarni film, našla je ljubav.

Gotovo da ne postoji dnevna novina u Srbiji kojoj Jelena Janković nije dala novogodišnji intervju.

"Najvažnije mi je da sam zdrava. Želja mi je da osvojim grend >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << slemove, a nadam se pobedi već na Australijen openu. Privatno, želim da svi budemo zdravi, zadovoljni i srećni, kao što smo i sada. Pored toga, da imam vremena da se bavim modom, možda da snimim neku romantičnu komediju...Sa Džordžom Klunijem, Kijanuom Rivsom", kaže Jelena za „Blic".

Doček u Beogradu

Novu godinu prva igračica sveta dočekaće u Beogradu, što će joj biti osveženje, s obzirom na to da joj se dešavalo da zbog čestih putovanja prelaske iz jedne u drugu godinu proslavlja u avionima.

Mediji su izračunali da je tokom prošle sezone, Jelena bila u avionu neverovatnih šest dana (sveukupno).

"Dovoljno vam govori sama činjenica da sam putovala dva puta za Kinu u manje od mesec dana. Ja baš nisam neki ljubitelj aviona, ali ne pijem alkohol zbog toga. A i teško mi je da spavam u avionu", poverila se Jelena Janković u intervjuu "Kuriru".

Lepo i skladno

Godi joj to što je smatraju za jednu od najseksepilnijih teniserki, ali kaže i da ne insitira na tome.

"Nisam od onih koji previše ističu seksepil. Dobro je imati lepo telo, ljudi to vole da vide i često čujem da sam veoma seksi devojka. Nisam od onih devojaka koje vole da ističu svoje telo i da sve bude usko i tesno. Više volim da izgledam ženstveno, da ne pokazujem baš sve atribute, nego da budem skladno prikazana", kaže Džej-Džej.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.