Jelena Đokić: Došlo je vreme da mi Kičić naplati što sam ga zavela

Izvor: Blic, 23.Jan.2012, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Đokić: Došlo je vreme da mi Kičić naplati što sam ga zavela

Politički triler "Ustanička ulica" premijerno će biti prikazan 13. marta, a glumica Jelena Đokić koja u filmu igra pored Gordana Kičića, Uliksa Fehmiua i Radeta Šerbedžije podelila je zanimljive utiske sa snimanja.

"Gordan Kičić i ja imamo već ozbiljnu filmsku „vezu" koja je počela blagim muvanjem u filmu „Turneja" Gorana Markovića a nastavila se u filmu Miše Radivojevića „Kako su me ukrali Nemci". U tom filmu sam ga potpuno iskoristila, uvalila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mu tuđe dete i brutalno ga ostavila. U „Ustaničkoj ulici" je došlo vreme za naplatu. Ovde me je stigla njegova osveta", kroz šalu kaže šarmantna glumica, te dodaje da je neverovatno kako su se vremenske prilike podudarale sa scenarijom i planom snimanja.

"Zanimljivo je da je vreme u potpunosti pratilo ono što se na snimanju dešavalo. Onoga dana kada smo snimali scene piknika, bilo je toplo, zeleno, sunčano, idilično, dok se prilikom snimanja jedne od najtežih scena u filmu, odjednom bez ikakve najave, nebo otvorilo, sevale su munje, kiša je pljuštala i sve moguće boje bile su na tom autoputu gde smo radili. Nekako se namestilo da su vremenske prilike u velikoj meri doprinele celoj atmosferi u filmu" ističe Jelena.





Pogledajte trejler ovog napetog i uzbudljivog filma:

Povezane vesti: Kičić o "Ustaničkoj ulici": Pamtiću scenu sa Uliksom Fehmiuom Ekskluzivno: Pogledajte trejler iz filma "Ustanička ulica" Rade Šerbedžija: Andželina Žoli je suptilna kao Klint Istvud Završeno snimanje "Ustaničke ulice" Film "Beli lavovi" premijerno prikazan u Sava centru

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.