Jedan od pet miliona: Snižavanje cenzusa režimski plan uvodjenja Firera u Skupštinu

Izvor: Beta, 06.Feb.2020, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan od pet miliona: Snižavanje cenzusa režimski plan uvodjenja Firera u Skupštinu

Udruženje "Jedan od pet miliona" ocenilo je danas da je najavljeno snižavanje cenzusa na tri odsto "opasan režimski plan" uvodjenja nekadašnjeg vodje Nacionalnog srpskog fronta Gorana Davidovića Firera u Skupštinu Srbije, kao i radikalizaciju zemlje.Kako su naveli u saopštenju, "uvodjenje cenzusa od tri odsto nema za cilj demokratizaciju političkog života u Srbiji"."Njihov cilj je jasan: upostavljanje nove garniture opskurnih političara zaduženih za trovanje javnosti ksenofobijom, mržnjom i generisanje konflikata. Naspram njih, (predsednik Srbije Aleksandar) Vučić bi delovao kao umiveni evropejac, glas razuma i slamka spasa za koju se Srbija drži da ne potone na dno ludila", ocenilo je to udruženje.Podsetili su da je njihov glavni cilj da unesu "bojkot" i "sporazum sa narodom" u Skupštinu."Toga se Vučić najviše i plaši. Zato protiv nas, koje ne drži u svojim fijokama, podmeće svoja strašila", piše u saopštenju Udruženja "Jedan od pet miliona".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Jedan od pet miliona: Snižavanje cenzusa režimski plan uvođenja Firera u Skupštinu

Izvor: Danas, 06.Feb.2020

Udruženje "Jedan od pet miliona" ocenilo je danas da je najavljeno snižavanje cenzusa na tri odsto "opasan režimski plan" uvođenja nekadašnjeg vođe Nacionalnog srpskog fronta Gorana Davidovića Firera u Skupštinu Srbije, kao i radikalizaciju zemlje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.