Javnost ne zna kako će srpske vlasti sprečiti ulazak Kosova u Intepol

Izvor: Danas, 05.Nov.2018, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javnost ne zna kako će srpske vlasti sprečiti ulazak Kosova u Intepol

Zvaničnici Srbije i dalje tvrde da Kosovo neće postati članica Međunarodne organizacije kriminalističke policije, Interpol, na zasedanju Generalne skupštine ove organizacije koja će biti održana od 18. do 21. novembra u Ujedinjenim Arapskim Emiratima... Članak Javnost ne zna kako će srpske vlasti sprečiti ulazak Kosova u Intepol se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaštita na radu poslednja briga i gradskoj vlasti

Izvor: Danas, 05.Nov.2018

Nakon nekoliko smrtnih slučajeva radnika na gradilištima u prestonici, ovih dana na društvenim mrežama mogla je da se vidi fotografija radnika koji postavljaju novogodišnju rasvetu na zgradu Skupštine, na visini od nekoliko desetina metara, bez ikakve zaštitne opreme. Članak Zaštita na radu...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.