Izvor: Nezavisne Novine, 13.Mar.2017, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jašari priznao da je pucao na Vlasija: I na Tačija bih

PRIŠTINA - Prištinskog advokata Azema Vlasija ranio je Murat Jašari, koji je nakon hapšenja priznao krivicu, javili su večeras prištinski mediji.

Jašari kaže da je na Vlasija pucao zbog "događaja iz osamdesetih" godina prošlog vijeka.

Murat Jašari, brat bivšeg lokalnog komandanta OVK Ismeta Jašarija, poznatog i po ratnom nadimku Komandant Kumanovo, navodno je rekao da bi pucao i na kosovskog premijera Isu Mustafu i predsjednika Hašima Tačija, javio >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je RTS, pozivajući se na prištinsku "Gazetu ekspres".

Zbog pomaganja u napadu na Vlasija uhapšen je i Avni Luminica.

Prethodno je portparol Kosovske policije Baki Keljani objavio da su dvije osobe uhapšene pod sumnjom da su pucale u advokata Azema Vlasija i dodao da je taj napad vjerovatno bio planiran.

Keljani je naveo da su uhapšeni M.J., koji je osumnjičen kao izvršilac, i A.I., osumnjičen kao učesnik u napadu.

Vlasi je ranjen jutros oko osam časova iz vatrenog oružja u Prištini i nalazi se van životne opasnosti.

Kosovski advokat Azem Vlasi kaže da ga je jutros iz vatrenog oružja ranio "naručeni atentator", da ne želi da nagađa o čemu se radi i da će istraga pokazati sve.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.