Jao meni, ubio sam brata: Jauk Radoslava zaparao je Kuzmin kada je umesto vepra pogodio svoj rod

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2017, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jao meni, ubio sam brata: Jauk Radoslava zaparao je Kuzmin kada je umesto vepra pogodio svoj rod

Tuga

"Jao meni, ubio sam brata!", povikao je Radoslav Rakić iz Kuzmina, videvši da je greškom, umesto divljeg vepra, hicem iz lovačke puške u petak posle 15 sati usmrtio svog brata od strica Gorana Rakića!

U sremskom selu Kuzmin juče žalost, dve kuće Rakića u Sremskoj ulici zavijene u crno.

Ispred kuće pokojnogGorana (39) sede rođaci i prijatelji. Goranova supruga Nataša uplakana i nema od bola, izvinjava se što ne može da priča.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Teško nama, kakvog sina smo izgubili! Kud u lov sad da krene! Došao po njega brat Radoslav, a ovaj moj kod ovaca radi. Ajde, kaže tata, idem ja malo. Kud ode u smrt, pustiti ga nisam trebao - krši ruke i kroz plač priča otac Slavko.

Iza Gorana, ostalo je dvoje dece, sin Marko(15) i ćerka Aleksandra (12).

Telo pokojnog Gorana nalazi se na Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu na obdukciji, a sahrana će biti u ponedeljak u 13 sati na seoskom groblju u Kuzminu.

- Teško nam je, o familiji se radi. Volela se braća kao da su rođeni, razdvajali se nikad nisu. Zar ovako nešto da se desi? Sudbiina, eto šta je! Radu su drugovi bukvalno iz svinjca u lov izvukli, evo njegovog radnog odela, još na prekrupu miriše. Nije ni hteo da ide, ćerkicu je nameravao da vodi na slavu u Bosut. Kud je otišao! Ostalo dvoje dečice iza njega, sin i ćerka od 11 i 4 godine. Kad je video šta je uradio povikao je : "Jao meni, ubio sam brata! - sa bolom pričaju Radosavljevi roditelji Jelica i Ivan, koji su odmah nakon nesreće otišli kod rođaka.

Radoslavu Rakiću po nalogu tužioca određeno je zadržavanje do 48 sati, a potom će uz krivičnu prijavu za krivična dela - teška dela protiv opšte sigurnosti i nedozvoljen lov - biti priveden na na slušanje u Više tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.