Jagodina: Sednica Skupštine trajala 12 minuta

Izvor: Mondo, 20.Sep.2012, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina: Sednica Skupštine trajala 12 minuta

U Jagodini je danas održana sednica Skupštine grada na kojoj su odbornici devet tačaka dnevnog reda usvojili za 12 minuta.

Na sednici skupštine odbornici se nisu javljali za raspravu ni o jednoj tački dnevnog reda. Predlozi odluka i rešenja su se usvajali bez glasova protiv, a po pojedinim tačkama uzdržana su bila četiri odbornika Srpske napredne stranke.

Sednice Skupštine grada Jagodine >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su u prethodnih nekoliko godina uglavnom kratko trajale, do pola sata.

Predsednik Skupštine grada Dragan Marković Palma je ranije izjavljivao da sednice kratko traju jer je opozicija konstruktivna, na sednicama nema svađa, već se svi dogovaraju i rade u interesu građana Jagodine.

Odbornici su na današnoj sednici usvojili predloge akata iz oblasti urbanizma, izmene Poslovnika Skupštine grada, predloge rešenja o izboru nekoliko stalnih radnih tela skupštine, razrešenju i imenovanju članova komisija, imenovanju gradskog javnog pravobranioca.

Od 31 odbornika u Skupštini grada Jagodine, koalicija JS-SPS-PUPS ima 22, SNS četiri, DS tri i DSS dva odbornika.

(Beta/Ilustracija: Guliver/Getty Images)
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Palma održao sednicu: 9 tačaka za 12 minuta

Izvor: Kurir, 20.Sep.2012

JAGODINA -  U Jagodini je danas održana sednica Skupštine grada na kojoj su odbornici devet tačaka dnevnog reda usvojili za samo 12 minuta...Na sednici skupštine odbornici se nisu javljali za raspravu ni o jednoj tački dnevnog reda. Predlozi odluka i rešenja su se usvajali bez glasova protiv,...

Nastavak na Kurir...

Još jednom dokazana efikasnost rada Skupštine grada Jagodina- treća sednica trajala nepunih 15 minuta

Izvor: Beta OMS, 20.Sep.2012

Jagodinski odbornici, na danas održanoj trećoj sednici kojom je predsedavao predsednik Skupštine grada Jagodina, Dragan Marković Palma, usvojili su najpre Odluku o raspolaganju nepokretnostima u javnoj svojini, a zatim i set predloga planskih akata iz oblasti urbanizma i građevinskog zemljišta,...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.